Kategorier
Uncategorized

Vad är Phibrows?

Har du också lagt märke till dina ögonbryn? Just att ha markerade ögonbryn är väldigt inne och har varit inne de senaste 10 åren. Det är vår tids signum; att ha fylliga och vackra ögonbryn. Under 1980-talet skulle alla ha minimala ögonbryn. Undantaget var Brooke Shields som hade riktigt kraftiga ögonbryn. Så alla som var unga under 80-talet har säkert plockat sina ögonbryn till så gott som obefintlighet. Och nu då modet har svängt till markerade ögonbryn – vad gör man då om man knappt har några sådana kvar?

Phibrows är svaret

Den som har näst intill osynliga ögonbryn bör gå till en skönhetssalong som erbjuder en behandling med Phibrows. Det är en semi-permanent teknik. Den som har rätt att använda sig av denna metod har lärt sig att rita med en tatueringspenna så att du får riktigt fina ögonbryn igen.

Så här går det till:

  1. Först bör du googla ”phibrows Stockholm” så att du hittar en skönhetssalong i Stockholm som erbjuder phibrows-behandling. När du har hittat en som är bra och har bra omdömen, är det bara att ringa dem. De kommer troligtvis att vilja att du kommer in dit och berättar vad det är som du önskar. Sedan bokar de in dig för en behandling.
  2. Sedan tar de mått på dina ögonbryn så att de blir proportionerliga och passar ditt ansikte. Man beräknar deras symmetri. Sedan ritar man in ögonbrynen åt dig.
  3. Dina nya Phibrows ögonbryn tatueras sedan in över ögonen. Varje ögonbrynsstreck görs så att de ramar in dina ögon på ett vackert sätt.
  4. Denna behandling bör upprepas efter en månad, sedan sitter dina Phibrows som de ska.

Fyll på färg efter några månader

Om du sedan blir nöjd med dina nya ögonbryn så är det bara att fylla på färg igen efter några månader. Precis som med annan tatuering bleknar färgen efter ett tag och vill du att de ser ut som när du först fick dina fina Phibrows, så är det bästa som du kan göra är att fylla på dem med ny färg. Lycka till!

43 svar på ”Vad är Phibrows?”