Kategorier
Uncategorized

Se bra, och se bra ut

Livet handlar inte bara om att se bra, hur vi ser ut är också viktigt. Inte minst för det psykiska välbefinnandet. På samma sätt som man kan ta hjälp av ögonlaser för att få bättre syn, kan man förbättra sitt utseende med hjälp av modern teknik. Att se ut som man vill när man ser sig i spegeln gör mycket för självförtroendet och själen. 

Om du bor i Stockholm har du kanske redan gått förbi Stockholm Botox på Östermalm, en skönhetssalong som bl.a. arbetar med botox och fillers. Salongen har hjälpt många kvinnor (och män) inte bara på Östermalm, att se bättre ut. 

Efterfrågan på behandlingar med botox och fillers ökar, och en anledning kan faktiskt vara att vi, när vi arbetar hemifrån, sitter så mycket i digitala möten på Zoom, Teams och liknande verktyg. I Storbritannien talar man om “the Zoom botox boom”. Att se sitt ansikte på skärmen många timmar varje dag kan väcka lusten att förändra någonting, och släta ut några linjer.

 Välj en seriös salong

Det finns dock fler skönhetssalonger än Stockholm Botox som gör ett bra jobb. Men det finns också de som gör ett dåligt jobb, och dem ska man akta sig för. En behandling med botox på en seriös klinik är inte farlig, men det är viktig att vara medveten om att preparatet som används är ett av de kraftigaste gifter som finns, men kraftigt utspätt.

Det är därför viktigt att inte vara dumsnål. Preparat av bra kvalitet, välstädade lokaler och bra rutiner för sterilisering av utrustning kostar mer, men ger ett bättre resultat och mindre risker.

Även på 1177 vill de att man väljer en salong eller klinik som har lång erfarenhet av botox, och också av fillers om du vill göra en kombinationsbehandling.