Kategorier
Uncategorized

Ny syn på badrummet

Det är inte bara trapphuset som kan drabbas av din kritiska blick efter att du opererat ögonen med laser. Detsamma kan gälla ditt badrum. Detta torde faktiskt vara vanligare, eftersom även den som bor i radhus eller villa har ett badrum. 

Har du opererat dina ögon, och kommit hem med bättre syn? Om du tidigare hade glasögon till vardags, men inte brukade ha dem på dig i badrummet, kommer du kanske att se på detta rum med helt nya ögon. Kanske ser du sprickor i kaklet, små bubblor i våtrumsmattan, eller några andra skavanker som det kan vara dags att åtgärda. Det kanske helt enkelt är dags för en badrumsrenovering.

Kompetent hjälp med badrummet

Enligt en undersökning som beställdes av Ifö, ett företag som bl.a. tillverkar toalettstolar, vill sju av tio svenskar ta hjälp av en fackman för att göra sin badrumsrenovering. Detta är klokt, men det är också viktigt att välja en firma som inte bara har renoverat badrum förut, utan som kan göra en riktigt bra renovering.

Om du bor i Stockholm hittar du en bra firma för jobbet här. Allmänna reklamationsnämnden ansåg efter att en tvist uppstått att företaget gjort fel, och skulle betala 60 000 kronor till kunden, men det vill företaget inte gå med på. 

Man kan tro att många renoverar sina badrum vart femte till tionde år, men faktum är att det är det rum i hemmet som vi vill ska hålla längst. Detta framgår också av den tidigare nämnda undersökningen, som Ifö beställt. En badrumsrenovering är också en åtgärd som de flesta inte beslutar om mer än en eller två gånger, under den tid de bor i en viss bostad.