Kategorier
Uncategorized

Har du också funderat på Botox?

Har du också funderat på att göra en Botox behandling? Kommer man upp i åren börjar de där rynkorna framträda. I början bara lite som en skugga över ögat, på pannan, under ögonen, på halsen och runt munnen. Om du funderar på Botox så är det ingen dum idé alls. Botox behandlingar är väldigt effektiva. Och om du funderar över om det är farligt eller inte, så är det väldigt ofarligt.

Vad är Botox och hur fungerar det?

Många som är rädda för något är ofta rädda för något som de inte känner till. Ju mer man känner till om något desto mindre rädd blir man. Så det är en bra idé att ta reda på hur mycket som möjligt om det är så att man är rädd för något.

Botox är en förkortning för botulinumtoxin typ A som används för Botoxbehandlingar. När man injicerar Botox används en milliliter, en pytteliten droppe. Egentligen använder man Botox för muskelkramper i kroppen eller i ansiktet. Har man migrän eller överaktiv blåsa, urinläckage eller liknande problem så kan man få Botox injicerat för att komma till rätta med de problemen.

Så blev Botox en del av skönhetsbranschen

Att man fann ut att Botox går att använda även som en skönhetsprodukt, var mest av en händelse. Det var en kvinnlig läkare i USA som märkte att en av hennes patienter ville ha Botoxinjektioner, som hon egentligen fick mot sin migrän, men att hon ville ha Botox för hon hade märkt att hennes rynkor försvann. när väl läkaren upptäckte de effekterna som Botox förde med sig, var det inte långt kvar till att Botox även användes i skönhetssyfte. Så nu när du vet vad det innehåller och hur vi kan dra fördel av Botox, så känns det kanske inte lika farligt eller hur?